Over
Communicatiebureau Voor tekst & uitleg werd in 2008 opgericht door Marlieke van Rens. Mijn bureau mag leunen op meer dan vijftien jaar brede ervaring in het communicatievak, opgedaan in dienstverband bij grote internationale organisaties in de financiële en zakelijke dienstverlening. Een studie Communicatiewetenschap (UvA) zorgde daarbij voor een mooie basis.

Vanuit mijn bureau bediende ik in de afgelopen jaren reeds mooie opdrachtgevers. DSM, Teknor Apex, AkzoNobel en Penders Voetzorg zijn namen in mijn portfolio waarop ik trots ben. Maar ook kleinere organisaties help ik graag met hun communicatiedoelstellingen en content. Ook schreef ik artikelen voor diverse magazines, waaronder Navenant, Comfortabel bewegen en Eigentijd. Op redactioneel vlak ligt mijn passie. Het verhaal van de persoon tegenover mij goed op papier krijgen, zodanig dat diegene zich daarin goed herkent.
Flexibel
Snel dat ene nieuwsbericht nodig? Toch nog even afstemmen? Mijn laptop en telefoon zijn nooit ver weg. Zelfs in het weekend.
Betrokken
Samen werken aan communicatiedoel-stellingen is veel mooier dan slechts een product afleveren. Ik denk graag met u mee!
Kwaliteitsgericht
Een tekst is pas goed als hij echt goed is. Zo simpel is het. Ik ben daarom pas tevreden als u dat ook bent.